İnstagram Hesap Kapatma Methodu - Geçici Ve Kalıcı İnstagram Hesabı Kapatma

 


İnstagram Hesap Kapatma Metotları Nelerdir?

İnstagram hesabını geçici kapatabileceğiniz gibi kalıcı bir şekilde kapatmanız da mümkündür. Hesabınızı eğer geçici kapatırsanız istediğiniz zaman geri dönme imkanınız bulunmaktadır. Ancak hesabınızı kalıcı kapatmanız durumunda geri dönme imkanınız olmaz. Bunun için yeni hesap açmanız gerekmektedir.

Geçici ve Kalıcı İnstagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

İnstagram hesabınızı geçici bir süre kapattığınız zaman profiliniz, videolarınız, fotoğraflarınız, beğenileriniz, yorumlarınız kısaca tüm paylaşımlarınız geçici olarak kapatılmaktadır. Ancak hesabınızı tekrar etkinleştirmeniz durumunda tüm bunlara tekrardan ulaşabilirsiniz.

İnstagram'a mobil tarayıcı ya da bilgisayar üzerinden giriş yaparak hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Ancak bu işlemi uygulama üzerinden yapmanız mümkün olmamaktadır. Sağ üst tarafta bulunan simgeye tıklayıp Profili düzenle bölümünden hesabı geçici olarak kapat butonuna tıklamanız gerekir. Sonrasında size hesabı neden kapattığınıza dair bir soru yöneltilecek. Buradan bir seçim yapıp şifrenizi girerek hesabınızı geçici bir şekilde kapatabilirsiniz.

Hesabınızı kalıcı olarak sildiğiniz zaman tüm paylaşımlarınız kalıcı olarak silinecek. Yani geri dönüş olmayacak. Bu işlemi yapmak için hesabını sil sayfasına gitmeniz gerekmekte.

Hesabımı sil butonuna tıkladığınız zaman size hesabı neden sildiğiniz ile ilgili bir soru yöneltilecektir. Bu soruya uygun bir şıkkı işaretleyip şifrenizi girerek hesabınızı kalıcı bir şekilde silmeniz mümkün.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Sunucu Optimizasyon bilgisayar servis izmir bilgisayar servisi izmir asus servis izmir asus notebook servis izmir hp servisi izmir acer servisi izmir boşanma avukatı