Linux’ta Discord Nasıl Kurulur?

Linux’ta-Discord-Nasıl-Kurulur

LİNUX'ta Discord Nasıl Kurulur? konusunu sizler için derliyoruz. Aktif bir Discord kullanıcısıysanız ve yakın zamanda Linux’a geçtiyseniz, Discord’un Linux’ta da mevcut olduğunu bildirmekten memnuniyet duyarız. Bu yazımızda, Discord’un Linux veya herhangi bir Linux dağıtımına nasıl kurulacağına bakalım.

Discord, farklı topluluklardaki benzer düşünen insanları bulduğunuz ve onlarla bağlantı kurduğunuz yeni  başlayanlar için harika bir uygulamadır. Bir topluluğa katılarak, “Discord sunucularında” iletişim kurarsınız, ses sunucusuna atlarsınız, böylece farklı insanlarla konuşup sohbet edersiniz. Ayrıca, bu makaleyi daha bilgilendirici ve hiç bitmeyen hale getirmek için yapabileceğiniz ve hakkında konuşmaya devam edebileceğiniz tonlarca başka şey var.



Linux’ta Discord Nasıl Kurulur?

Ubuntu ve Ubuntu Tabanlı Dağıtımlarda Discord Nasıl Kurulur?
Discord’u Ubuntu Linux ve Ubuntu tabanlı dağıtımlara nasıl kuracağınızı tek tek anlatıcam arkadaşlar.

  1. Tarayıcınızdan resmi Discord web sitesine gidin.
  2. Linux için İndir’e tıklayın ve .deb paketini indirin.
  3. Varsayılan paket yükleyici ile açmak için indirilen dosyaya çift tıklayın.
  4. Kur’a tıklayın ve işlem bitene kadar bekleyin.
  5.  Şimdi, uygulamalar listesini açın ve Discord uygulama simgesini bulmalısınız. Giriş yapın ve uygulamayı kullanmaya başlayın.

Arch, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, OpenSUSE ve CentOS Üzerine Discord Nasıl Kurulur?


Discord, Arch, Fedora, RHEL ve CentOs’lar için resmi olarak mevcut değildir. Bu nedenle, Discord’u onlara kurmanın en kolay yollarından biri Snap kullanmaktır. Bu nedenle, önce Snap’i yükleyerek ilerleyeceğiz.

Snap Kullanarak Linux’ta Discord Nasıl Kurulur?

Bilgisayarınızda  Snap yüklü ise, aşağıdaki kodu yazın ve  Discord kurulumunu başlatın.

sudo snap install discord

Linux işletim sistemine Discord Nasıl Kurulur? konusunu sizler için derledik umarım faydalı olmuştur.  Takıldığınız yerler olursa bizlere yorumlarda yazmaktan çekinmeyin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Sunucu Optimizasyon bilgisayar servis izmir bilgisayar servisi izmir asus servis izmir asus notebook servis izmir hp servisi izmir acer servisi izmir boşanma avukatı