Samsung Galaxy A24 Tanıtım Teknik Özellikler De Sızdırıldı

 

Samsung - Galaxy - A24

SAMSUNG bu hafta başlarında A34 ve A54 olmak üzere iki telefon tanıttı, ancak Güney Koreli şirket Galaxy A serisini bitirmedi. Çok daha ucuz olan Galaxy A24, son birkaç ayda en az iki kez manşetlere çıktı, ancak telefon artık duyurulmaya çok yakın görünüyor.

İşleri daha da ilginç hale getirmek için resimlere, çoğu kişinin onayladığı bazı özellikler eşlik ediyor. iki aydan daha uzun bir süre önce bize bildirilenler.

Galaxy A24, sızan teknik özelliklere göre Samsung’un en ucuz akıllı telefonlarından biri olacak olsa da, Galaxy A24, Samsung’un en ucuz akıllı telefonlarından biri olacak. Galaksi A23. Tasarım açısından A24 göze çarpacak şekilde üretildi, ancak onu daha pahalı cihazlarla karşılaştırmak haksızlık olur.


Aynı formüle sahip olan telefonun özellikleri, giriş seviyesi bir telefon için son derece uygun. Alıntılanan kaynağa göre, Galaxy A24’ün 90Hz yenileme hızı ve 19.5:9 en boy oranıyla 6.5 inçlik büyük bir Full HD+ Super AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bu, uygun fiyatlı bir cihaz için biraz alışılmadık bir durum ama muhtemelen A24’ün tek güçlü noktası bu.

Samsung Galaksi A24

Donanım olarak Galaxy A24, 4 GB RAM ve 128 GB dahili bellek (microSD ile genişletilebilir) ile birleştirilmiş bir MediaTek Helio G99 işlemci ile donatılacak. Karşılaştırıldığında, Galaxy A23 Qualcomm Snapdragon 680 işlemci tarafından desteklenmektedir ve 4/6/8 GB RAM ve 64/128 GB depolama içeren farklı varyasyonlarla gelir.


Dörtlü kamera kurulumuna (50MP+5MP+2MP+2MP) sahip Galaxy A23’ün aksine, A24’ün üçlü kamera (50MP, 5MP ve 2MP) içerdiği söyleniyor. Ayrıca, Galaxy A24 biraz daha iyi 13 megapiksel özçekim kamerasına sahipken, A23 8 megapiksel ön kamera ile geliyor.



En son ama en kötü değil, Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy A24’ünde 3,5 mm kulaklık jakı, yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü ve 25W şarj destekli cömert bir 5.000 mAh pil olması bekleniyor.


Sızdırılan görsellere göre Galaxy A24 siyah, bordo, yeşil ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Fiyat ve bulunabilirlik hakkında bir bilgi yok, ancak Galaxy A23 ABD’ye gittiğinden, devam filminin orada da piyasaya sürülme olasılığı yüksek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

Sunucu Optimizasyon bilgisayar servis izmir bilgisayar servisi izmir asus servis izmir asus notebook servis izmir hp servisi izmir acer servisi izmir boşanma avukatı